top of page

GITARRWEEKEND

INSPIRATION OCH SPELDAGAR

Classicalguitarcourses anordnar exklusiva gitarrkurser runt om i Europa men vi arrangerar även kurser på hemmaplan.

På kursgården ”Öster Malma Slott” sker spel och inspirationsdagar för gitarrentusiaster under trevliga former under en hel helg i höst.

Övernattning i enkelrum på slottet och frukost ingår självklart i priset. Fokus är ensemblespel i både mindre och större grupper och sista dagen dokumenterar vi det vi tränat på under speldagarna på audio/video. Vårt populära koncept ”diskussionspanel” finns givetvis med på agendan. Här diskuterar vi öppet olika relevanta ämnen samt delar med oss av erfarenheter och utbyter idéer och noter. Kursledarna fungerar som moderatorer.

 

Efter incheckning så har vi ett gemensamt informationsmöte innan vi startar dagen. Gemensam uppvärmning och teknikövningar startar dagen och därefter delar vi upp oss i varsin grupp för ensemblespel för att sedan spela alla tillsammans. På eftermiddagen följer diskussionspanel och openstage. 

Andra dagen återsamlas vi efter frukosten för uppvärmning och teknikövningar innan vi gemensamt fortsätter i grupper följt av gemensam repetition och efterföljande videoinspelning.

Det kommer även finnas utrymme för openstage.

 

Tanken är att ge gitarrentusiaster möjligheten att spela ensemblespel tillsammans och få ny energi och inspiration. Noter skickas i god tid och nivån anpassas utifrån dina preferenser. Innan noterna skickas kontaktar vi er för att stämma av. 

Plats: Öster Malma Slott, Nyköping

När: 15-16.e oktober 2022

Pris: 540€ (inkl moms)

Information om kursledarna hittar du HÄR

Skärmavbild 2022-08-10 kl. 15.55.11.png
bottom of page